Koop een Macbook Pro M1 in de aanbieding

Het is de afgelopen jaren steeds meer in zwang geraakt om al je werk op een mobiel apparaat te doen, zoals een laptop of een tablet. De ontwikkeling van die apparaten is enorm geweest. Je kunt er nu een hele dag op werken zonder dat de accu opgeladen hoeft te worden. Het gewicht en de afmetingen van de mobiele devices is sterk gedaald, zodat ze heel gemakkelijk kunnen worden meegenomen. Apple heeft aan die ontwikkeling veel bijgedragen. Daarom is een Macbook Pro M1 aanbieding heel populair. De Macbook Pro is een apparaat waar iedereen die mobiel productief wil zijn veel plezier van heeft.

De meeste korting

Wie een Macbook Pro met korting wil kopen moet daar de nodige moeite voor doen. Deze apparaten zijn altijd wel bij een winkel in de aanbieding, maar dan is de korting niet veel hoger dan ongeveer 10 procent. Als je bereid bent om concessies te doen aan het model, kun je een refurbished model aanschaffen. Dan is er kans dat je 40 – 50 procent bespaart op de oorspronkelijke aanschafprijs. Als je toch graag het nieuwste model wilt hebben is er een mogelijkheid dat je in een Apple Black Friday aanbieding het model van je dromen met veel korting kunt kopen.

Wanneer begint Black Friday?

Black Friday wordt gehouden in het laatste weekeinde van november. Het is een festijn dat uit Amerika is overgewaaid. Het wordt gehouden op de dag na Thanksgiving en markeert het officiële begin van de inkopen voor de feestdagen. Ook in Nederland wordt Black Friday in het laatste weekeinde van november gehouden. Hier duren de kortingsacties echter wat langer dan een weekeinde. Als je gebruik wilt maken van een kortingsactie voor een Apple Macbook moet je je daar goed op voorbereiden. Dat kan door al vanaf 18 november de Apple acties te bestuderen bij het Platform Mac Aanbiedingen.